Jägarbuffé

Serveras tis-lör 3 oktober - 21 november

 

Under årets jaktsäsong botaniserar vi i naturens eget skafferi och serverar höstens mest uppskattade buffé.

Smaklig måltid


CARVING

På carvingstationen står kockarna redo att skära upp fina skivor av ryggbiff med timjan och rosmarin, helstekt örtmarinerat kalkonbröst, vildsvinskarré och hjortstek med blomhonung och enbär.

KALLT

Viltpaté, slaktarkorv, gubbröra, enbärsmarinerad rostbiff, krabb och räkröra, tomat och rödlökssallad, rostad lök, äpplemos, rönnbärsgelé, apelsinchutney, syltlök och cornichons, marinerad svamp, potatissallad med kapris och creme fraiche, tunnbröd med viltkött mm.

VARMT

Griljerade revben, viltgryta med svamp, jägarpytt, rotfruktsgratäng, rödkål med rökt fläsk och timjan, sockerglaserat äpple med svartpeppar, viltfärslimpa med gräddsås, honungsglacerade rotfrukter, smördegsinbakad lax med spenat. m.m.

 

Välkommen att boka plats via tel 040 680 32 88.