Jobba hos oss

Söker du ett omväxlande arbete i en spännande miljö? Då har vi kanske jobbet för dig!

Vi är alltid intresserade av duktig personal, om du tror du skulle passa in hos oss, skicka ett mail där du berättar om dig själv och bifogar din CV.

Big Bowl är underhållningskonceptet som med stor framgång blivit ett av Europas största bowling- och nöjescenter. Med våra 40 banor, restaurang med plats för 600 gäster, 2 barer, nattklubb, Sportsbar, konferenslokaler och spelhall har vi allt under ett tak. Big Bowl är en arbetsplats med många utmaningar och olika sorters tjänster.

Beroende på om det är hög- eller lågsäsong varierar antalet anställda mellan c:a 25-150.

Hovmästare 141010

Vi tror att du har utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från arbetsledande befattning är meriterande. Du är en positiv och framåt person med förmåga att samarbeta och vara flexibel samt har ett brinnande intresse för service. Det höga tempot vi håller är inget problem för dig.

Schemalagd arbetstid, kvällar och helger. Provanställning. Fast lön enligt avtal.
Endast skriftlig ansökan. Bifoga gärna foto. Sista ansökningsdag 141026

Extrapersonal till vår restaurang


Vi ser gärna att du har utbilning och/eller minst 5 års yrkeserfarenhet. Du är en positiv och framåt person med förmåga att samarbeta och vara flexibel samt har ett brinnande intresse för service. Det höga tempot vi håller är inget problem för dig.

Tillsvidare anställning. Heltid/deltid. Oregelbundna arbetstider, extra. Kvällar och helger. Fast lön + rörlig lön enligt kollektiv avtal.
Endast skriftlig ansökan. Bifoga gärna foto. Sista ansökningsdag 141026