Info

Big Bowl öppnade 1996 på Östra Förstadsgatan 32 i centrala Malmö. Sedan starten har Big Bowl varit en omtyckt mötesplats där man erbjuder bowling i kombination med god mat och nöjen.

Företagets VD, Kjell Grubin, är mån om att ständigt utveckla företagets koncept. Big Bowl erbjuder bowling på 40 banor med den absolut senaste teknologin, två restauranger med kapacitet för tusen gäster per kväll, fyra barer, ett game room, konferensfaciliteter, Shuffleboard, nattklubbjaktsimulatorer, casino och Malmös mysigaste Sportbar & Grill.

Företaget har ca 120 anställda.

Sverige tar matchen!

Vi, liksom de flesta företag, verkar i en miljö med hård konkurrens från andra företag. Det ögonblick då våra kunder fattar beslutet att välja oss eller någon av våra konkurrenter är helt avgörande för oss. Men det är också sanningens ögonblick för dig och många andra. När vi vinner en order på marknaden skapar vi resurser till den välfärd som kommer oss alla till del.

Vi bidrar till välstånd framför allt genom de varor och tjänster vi producerar. Men vi bidrar också till vår gemensamma trygghet och välfärd. När vi är framgångsrika uppstår en positiv spiral. Då skapas nya jobb hos och i förlängningen även i andra företag och mer skatt kommer in till samhället. Vi tar matchen varje dag och är vi tillräckligt konkurrenskraftiga kommer vi att kunna fortsätta vinna och bidra till välfärden.